Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Οι Δήμαρχοι να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων τους

Οι Δήμαρχοι να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων τους και να αποδείξουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αίτημα για μόνιμη και σταθερή εργασία στους Δήμους .

Αυτοδιοίκηση χωρίς εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει .

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Η ΚΕΔΕ επιβάλλεται να στηρίξει τους εργαζόμενους που κατεβαίνουν στον δρόμο , ενάντια στην Κυβερνητική κοροϊδία και να δώσει το φυσικό της παρόν δια των Δημάρχων της στις συγκεντρώσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ και στο ευρύτερο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της .

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να αγκαλιαστεί από τους αιρετούς σε μια κοινή πορεία για την αναβάθμιση του θεσμού υπέρ του δημοσίου συμφέροντος , απέναντι στην οποιαδήποτε κεντρική εξουσία , που βασική της επιδίωξη ήταν και παραμένει η μετατροπή του θεσμού σε γρανάζι του κρατικού μηχανισμού , ιδιαίτερα στα χρόνια του μνημονίου .

Σε αντίθετη περίπτωση , που οι αιρετοί αδιαφορήσουν για τους εργαζόμενους και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους και αρκεστούν σε ψηφίσματα, εξαντλώντας την όποια συμπαράστασή τους σε αυτά και μόνο , τότε η απαξίωση στο πρόσωπό τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη , όχι μόνο εκ μέρους των εργαζομένων σε κάθε Δήμο , αλλά και από την πλευρά των Πολιτών .

[ads2]