Μακεδονία Γη Ελληνική – Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Ας το μάθουν όλοι ότι: Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική και μόνο..Γιατί την κατοικούσαν και την κατοικούν μόνο Έλληνες.

Όσο για τους μεγάλους Συμμάχους μας..(λαθρομετανάστες της εποχής τους), μπορεί να έσφαξαν και να εξαφάνισαν τους (Ινδιάνους) να έκλεψαν και να σφετερίστηκαν τη Γη τους..και σίγουρα απ’ το παραπάνω παρελθόν τους..έχουν εμπειρία και ξέρουν να επιβουλεύονται ξένες Πατρίδες)..Εδώ όμως δεν έχουν να κάνουν με Ιθαγενείς..αλλά με Γηγενείς ΕΛΛΗΝΕΣ.!!! Και να θυμούνται οι πρόθυμοι να προδώσουν ..ότι όσο και να προσπαθήσουν.. θα είναι πάντα μικροί και λίγοι..

 

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Ή να ζήλεψαν τον φιλάργυρο Προδότη Εφιάλτη (Γιού του Ευρυδήμου, που ελπίζοντας σε μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, πήγε στον βασιλιά (Ξέρξη) το 480 π.χ .(Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο)..και πρότεινε στον Ξέρξη να οδηγήσει το στρατό του από ένα μονοπάτι στο στενό των Θερμοπυλών όπου οι 300 του Λεωνίδα αντιστέκονταν σθεναρά στις επιθέσεις των πολύ πιο ισχυρών Περσών.ή ακόμα ακόμα να ζήλεψαν τη δόξα του νεώτερου μεγάλου προδότη, Πήλιου Γούση που ήταν αυτός ο άνθρωπος που το 1803 οδήγησε τον Αλή Πασά να κυκλώσει τους αδούλωτους Σουλιώτες.Γιατί μάλλον φαίνεται να τους διακατέχει το σύνδρομο του Ηρόστρατου, ο οποίος προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία έφτασε στο σημείο το 356 π.Χ. να πυρπολήσει τον περίφημο ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο..

Ο Αλής κατέλαβε τη στρατηγική θέση του χωριού Αβαρίκο και κύκλωσε τους Σουλιώτες.

Μερικοί τότε κατέφυγαν στο λόφο του Κούγκι, όπου βρίσκονταν πολλά γυναικόπαιδα από την αρχή της πολιορκίας. Από τις οχυρές αυτές θέσεις οι πολιορκημένοι απέκρουσαν με σθένος τις επιθέσεις των Αλβανών. Στο λόφο του Κούγκι είχε κατασκευάσει ο θρυλικός μοναχός Σαμουήλ ένα μικρό φρούριο, απ’ όπου αμύνονταν οι 400 περίπου υπερασπιστές του λόφου, ενώ η περισσότερο απόκρημνη Μπίρα αποτελούσε οχυρό απόρθητο για τους επιτιθέμενους.

Η έκβαση του αποκλεισμού αυτού είναι επίσης γνωστή. Ο Σαμουήλ αναγκάστηκε να πυρπολήσει και να ανατινάξει το κάστρο και να σκοτωθούν όλοι όσοι ήταν κλεισμένοι εκεί για να μην πέσουν σκλάβοι στα χέρια του Πασά. Ακολούθησε για το ίδιο ιδανικό ο χορός του Ζαλόγγου…

Εδώ μάλλον ο Ιστορικός του Μέλλοντος θα έχει να προσθέσει κι άλλα ονόματα.

Αυτή άλλωστε είναι και η Κατάρα της φυλής μας!!!

πηγή: aftodioikisinews.gr