Οι Δήμαρχοι να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων τους και να αποδείξουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αίτημα για μόνιμη και σταθερή εργασία στους Δήμους .

Αυτοδιοίκηση χωρίς εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει .

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Η ΚΕΔΕ επιβάλλεται να στηρίξει τους εργαζόμενους που κατεβαίνουν στον δρόμο , ενάντια στην Κυβερνητική κοροϊδία και να δώσει το φυσικό της παρόν δια των Δημάρχων της στις συγκεντρώσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ και στο ευρύτερο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της .

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να αγκαλιαστεί από τους αιρετούς σε μια κοινή πορεία για την αναβάθμιση του θεσμού υπέρ του δημοσίου συμφέροντος , απέναντι στην οποιαδήποτε κεντρική εξουσία , που βασική της επιδίωξη ήταν και παραμένει η μετατροπή του θεσμού σε γρανάζι του κρατικού μηχανισμού , ιδιαίτερα στα χρόνια του μνημονίου .

Σε αντίθετη περίπτωση , που οι αιρετοί αδιαφορήσουν για τους εργαζόμενους και τις δίκαιες διεκδικήσεις τους και αρκεστούν σε ψηφίσματα, εξαντλώντας την όποια συμπαράστασή τους σε αυτά και μόνο , τότε η απαξίωση στο πρόσωπό τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη , όχι μόνο εκ μέρους των εργαζομένων σε κάθε Δήμο , αλλά και από την πλευρά των Πολιτών .

[ads2]

 

 

 

 

%d bloggers like this: